SPECIALITĂȚILE BUCĂTARULUI

  • JUNICUȚĂ ARDEIATĂ - 150 g

    antricot de vită condimentat 

    • 17 LEI
  • JUNICUȚĂ BUNĂ RĂU - 150 g

    antricot de vită marinat cu ceapă, la grătar

    • 17 LEI
  • COASTE DĂ PURCEL CU SOS DE PĂTRUNJEL ȘI BARABULE CU AI - 250 g (200 g)

    coaste de porc, sos pătrunjel, cartofi cu usturoi

    • 19 LEI
  • CEVA SERIOS DĂ PURCEL - 800 g

    ciolan de porc, sos pătrunjel 

    • 23 LEI
  • TĂIȚEI CA LA REGAT - 100 g (200 g)

    tăieței de casă, fleică afumată, usturoi, smântână lichidă, cascaval

    • 12 LEI
  • CEVA DIN DOBROGEA - 100 g (250 g)

    pulpă pui dezosată marinată, cartofi, varză albă cu maioneză și usturoi 

    • 10 LEI
  • BARABULE BĂTUCITE – PIURE DE CARTOFI - 250 g

    cartofi, unt 

    • 4.5 LEI
  • MAZĂRE CU ZBURĂTOARE - 150 g (250 g)

    pulpe superioare, mazăre 

    • 12 LEI
  • CEVA PURCEL PICANT - 150g (30 g)

    fleică porc, vin alb, pastă de ardei iute

    • 12 LEI
  • ZBURĂTOARE CU CIUPERCI ȘI GROȘCIOR - 100/80/100g

    piept pui, ciuperci, smântână lichidă

    • 13 LEI
  • O COASTĂ BABANĂ DĂ PURCEL - 450 g(80 g)

    coastă porc, miere, vin alb, usturoi

    • 23 LEI
  • GULAȘ DĂ PURCEL - 150 g(80 g)

    spată porc, chimen, boia dulce, pastă de ardei iute

    • 12 LEI